19ο Πανελλήνιο Συνέδριο ΕΔΕΚΑ, Τρίκαλα 23-9-2023

19ο Πανελλήνιο Συνέδριο ΕΔΕΚΑ, Τρίκαλα 23-9-2023

Αγαπητά μέλη, φίλες και φίλοι της ΕΔΕΚΑ,

Το 19ο Πανελλήνιο Συνέδριο της ΕΔΕΚΑ σε συνεργασία με την Ένωση Ελλήνων Δικονομολόγων και τον Δικηγορικό Σύλλογο Τρικάλων, που αρχικά είχε προγραμματισθεί για τον Ιούνιο 2023 αλλά αναβλήθηκε λόγω των βουλευτικών εκλογών, θα πραγματοποιηθεί στα Τρίκαλα το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023. Το πρόγραμμα-πρόσκληση είναι αναρτημένο εδώ.

Η συμμετοχή στο Συνέδριο είναι ελεύθερη. Για οργανωτικούς όμως λόγους, θα παρακαλούσαμε να δηλώσετε εγκαίρως τη συμμετοχή σας στον σύνδεσμο: https://forms.gle/KWyYAQTnBWT31TkW6

Στο τέλος του Συνεδρίου θα χορηγηθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Eπικαιροποιημένη λίστα ξενοδοχείων με διαθέσιμα δωμάτια στα Τρίκαλα είναι αναρτημένη εδώ. Παρακαλούμε να φροντίσετε εγκαίρως για κράτηση.

Το βράδυ του Σαββάτου 23 Σεπτεμβρίου 2023 θα δοθεί δεξίωση από το Δικηγορικό Σύλλογο Τρικάλων.

Την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023 θα πραγματοποιηθεί εκδρομή με ξενάγηση στα Μετέωρα για συνέδρους και συνοδούς με οργάνωση του Δικηγορικού Συλλόγου Τρικάλων. Η εκδρομή θα περιλαμβάνει μεταφορά από τα Τρίκαλα στα Μετέωρα με λεωφορείο, επίσκεψη με ξενάγηση σε τρεις Ιερές Μονές και ελεύθερο χρόνο στο Καστράκι. Στην εκδρομή μπορείτε να συμμετάσχετε και με δικό σας μεταφορικό μέσο. Η αναχώρηση από τα Τρίκαλα θα είναι στις 9:00 και η επιστροφή στις 15:00. Για οργανωτικούς λόγους, παρακαλούμε να δηλώσετε συμμετοχή για την εκδρομή στον σύνδεσμο: https://forms.gle/CgesK5Xo2RjyEN2S7

Για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με το Συνέδριο παρακαλούμε να απευθύνεστε στη Γεν. Γραμματέα της ΕΔΕΚΑ Ντέτα Πετρόγλου στο email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Για το Δ.Σ. της ΕΔΕΚΑ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΕΡΔΕΛΗΣ

Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΝΤΕΤΑ ΠΕΤΡΟΓΛΟΥ