Διαδικτυακό Συνέδριο 04.12.2020 «Η κοινωνική ασφάλιση την εποχή του κορωνοϊού υπό τη συγκριτική οπτική του δικαίου: Η περίπτωση των διακινούμενων εργαζομένων και άλλων ευάλωτων κοινωνικών ομάδων (εργαζομένων)»

Αγαπητά μέλη και φίλοι της ΕΔΕΚΑ,

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στο πρώτο διαδικτυακό συνέδριο του Προγράμματος Πανεπιστημιακής Συνεργασίας μεταξύ του Πανεπιστημίου Εφαρμοσμένων Επιστημών της Φούλντα (Γερμανία) & του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, στο οποίο θα συμμετάσχουν και μέλη της Εταιρείας μας.

Το διαδικτυακό συνέδριο θα διεξαχθεί στην αγγλική γλώσσα με θέμα: «Η κοινωνική ασφάλιση την εποχή του κορωνοϊού υπό τη συγκριτική οπτική του δικαίου: Η περίπτωση των διακινούμενων εργαζομένων και άλλων ευάλωτων ομάδων (εργαζομένων)» και θα λάβει χώρα την Παρασκευή , 04.12.2020 και ώρα 10.45 π.μ. - 16.00 (ώρα Ελλάδος).

Προκειμένου να παρακολουθήσετε το Συνέδριο, θα πρέπει να υποβάλετε αίτηση συμμετοχής στην κ. Ευφροσύνη Μπακιρτζή (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.) μέχρι την 1η Δεκεμβρίου 2020 ή να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στην ιστοσελίδα https://www.sosec.eu/registration/  , προκειμένου να σας αποσταλεί σχετικός σύνδεσμος.