Σας υπενθυμίζουμε ότι την Πέμπτη 1.6.2023, ο κ. Κώνσταντίνος Δημαρέλης, Επ. Καθηγητής Παν/μίου Λευκωσίας, θα αναπτύξει το θέμα: "Ο θεσμός της συμφιλίωσης μετά το ν. 4808/2021. Πορίσματα από τη διεξαγωγή της συμφιλίωσης από τον Ο.ΜΕ.Δ.".

Η εκδήλωση θα γίνει στα εντευκτήρια της ΕΔΕΚΑ, Μαυρομιχάλη 9, 1ος όροφος. Ταυτόχρονα θα υπάρξει διαδικτυακή μετάδοση της εκδήλωσης στον παρακάτω σύνδεσμο, με δυνατότητα παρέμβασης μόνον για τους εκτός Αττικής μετέχοντες.

Join Zoom Meeting

https://us02web.zoom.us/j/82860591829?pwd=Nkp6MnA4eWdIRFRKUHNiVXU2ck9aQT09

Meeting ID: 828 6059 1829

Passcode: 1876


Επίσης, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το συνέδριο στα Τρίκαλα τον Ιούνιο ματαιώνεται και θα διεξαχθεί τον Σεπτέμβριο με αντίστοιχη μεταφορά του προγράμματος το Σάββατο 23/9 και την Κυριακή 24/9 η εκδρομή.

Η θητεία του παρόντος ΔΣ λήγει την 30/6/2023. Με σχετική απόφαση ΔΣ, η  Γενική συνέλευση και οι αρχαιρεσίες θα διεξαχθούν κατόπιν αποφάσεως αρχικά την 22/6 και ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ την 29/6 και ώρα 18.00 στα εντευκτήρια της ΕΔΕΚΑ. Η σχετική, τυπική  πρόσκληση θα ακολουθήσει τις επόμενες μέρες.

Αγαπητά μέλη και φίλοι της ΕΔΕΚΑ,

Σας ενημερώνουμε για το πρόγραμμα των τακτικών συναντήσεων της ΕΔΕΚΑ, κατά το τρέχον εξάμηνο:

Πέμπτη 27/4, ο κ. Βασίλης Αρχιμανδρίτης, Δικηγόρος ΜΔΕ Εργατικού Δικαίου, Το εργατικό ατύχημα.

Πέμπτη 4/5, ο κ. Δημήτρης Γούλας, Η έννοια του εργοδότη στο εργατικό δίκαιο.

Πέμπτη 11/5, ο κ. Θωμάς Καμενόπουλος, Δικηγόρος, MLE Hannover, Σύμβουλος Δ.Σ.Α.  -  Μαρία Ανδριανή Κωστοπούλου, Δ.Ν., Αν. Διευθύντρια του Ιδρύματος Μαραγκοπούλου για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου, Εργασιακά δικαιώματα και ΕΣΔΑ – Πρόσφατες νομολογιακές εξελίξεις στο ΕΔΔΑ

Πέμπτη 25/5, ο κ. Φώτης Μπρέγιαννης, Δικηγόρος, υπ. Δ.Ν., Εξελίξεις στις συλλογικές διαπραγματεύσεις σε επίπεδο ομίλου επιχειρήσεων, η αναθεώρηση της Οδηγίας για τα Ευρωπαϊκά Συμβούλια Εργαζομένων.

Πέμπτη 1/6, ο κ. Κώνσταντίνος Δημαρέλλης, Επ. Καθηγητής Παν/μίου Λευκωσίας, "Ο θεσμός της συμφιλίωσης μετά το ν. 4808/2021. Πορίσματα από τη διεξαγωγή της συμφιλίωσης από τον Ο.ΜΕ.Δ.".

Οι συναντήσεις λαμβάνουν χώρα πάντα ώρα 19.00 στα εντευκτήρια της ΕΔΕΚΑ, Μαυρομιχάλη 9, 1ος όροφος. Δυνατότητα ταυτόχρονης διαδικτυακής (υβριδικής) διεξαγωγής των εκδηλώσεων θα ανακοινώνεται  εγκαίρως.

Αγαπητά μέλη και φίλοι της ΕΔΕΚΑ,

Θα θέλαμε  να σας ενημερώσουμε ότι, όσοι επιθυμείτε να αναλάβετε εισήγηση στον εαρινό κύκλο των τακτικών συναντήσεων της ΕΔΕΚΑ, όπως μας το στείλετε στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  μέχρι την Δευτέρα 3 Απριλίου.Στο μειλ θα πρέπει να αναφέρεται το επιθυμητό θέμα εισήγησης και η προτεινόμενη ημερομηνία. 

Αγαπητά μέλη & φίλοι της ΕΔΕΚΑ,

Παρακαλούμε, όπως όσες/οι από εσάς ενδιαφέρονται να αναπτύξουν εισήγηση στο πλαίσιο των τακτικών συναντήσεων κατά το εαρινό εξάμηνο 2023 να μας ενημερώσουν μέχρι 7/2/2022 αποστέλλοντας σχετικό μειλ στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ή στo This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., δηλώνοντας το θέμα και την επιθυμητή ημερομηνία εισηγήσεως.

Οι συναντήσεις λαμβάνουν χώρα την Πέμπτη ημέρα της εβδομάδας και ώρα 19.00 στα Γραφεία της Ένωσης στην οδό Μαυρομιχάλη 9, 1ο όροφο. Υπάρχει δυνατότητα υβριδικής μετάδοσης. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις μπορούν να πραγματοποιούνται και διαδικτυακά.